mee ja tee se

lauantai 30. tammikuuta 2016

TILAN TUNTUA RUOKAILUTILASSA


Viime aikoina olen kaipaillut kotiin TILAA tai edes sen tuntua. Olen viettänyt aikaa visualisoiden miltä näyttäisi, jos makuuhuoneen seiniä saisi työnnettyä kutakin puolimetriä kauemmas. Olen tyhjennellyt kaappeja. Vienyt meille turhaa tavaraa keräykseen ja kirppikselle.

Pientä helpotusta kaipuuseen on tuonut - tyhjän pöytäpinnan muodossa - tuo ruokailuhuoneen nurkassa kököttävä Annansilmät-aitasta ostettu perunakori.

Meillä näet yleensä taiteillaan ruokapöydän ääressä. Tästä luonnollisesti seuraa se, että pöytä on lähes aina keskeneräisten taideprojektien vallassa. Taidetta sitten tuupitaan pöydän pintaa pitkin toiseen päätyyn, jotta toiseen mahtuisi syömään... 

Nyt on myös vaihtoehto. Tuohon korikaunokaiseen kätevä äiti-ihminen huitaisee pöydällä lojuvat taiteilutarvikkeet hujauksessa ja siirtää korin huoneen nurkkaan. Toisaalta taas inspiraation vallatessa koppa on helppo nostaa takaisin pöydälle. Todellisuudessa äiti-ihminen ei aina jaksa huitaista vaan jatkaa tuuppimista, mutta joskus kuitenkin ja sehän on paljon se ;)

P.S. Kiitokset K&M kevään ensimmäisistä tulppaaneista! Ne toivat mukanaan myös kuvausinspiraation!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti