mee ja tee se

torstai 28. tammikuuta 2016

PEPPI-SUKAT
Kärki puuttuu. Tänä iltana valmistuvat tytölle villasukat, joiden inspiraation lähteinä ovat toimineet niin Peppi Pitkätossu kuin Muita Ihania -blogin kirjoneuleet <3 Luovaan prosessiin vaikutti kieltämättä myös päätös olla ostamatta hetkeen uusia lankoja ;) 

Muita Ihania -blogissa vierailen tasaiseen tahtiin inspiksenhakureissuilla. Harvemmin päädyn itse kirjoneuleita tekemään, sillä kirjoneule on tälle perfektionistille hankalampi homma, ei tule tarpeeksi tasaista, ei!

Peppi Pitkätossua olemme lukeneet lasten kanssa viimeaikoina iltasaduksi. Peppi jatkaa (ah niin ihanaa!) klassikkoprojektiamme. Tässä erittäin ei-vakavamielisessä projektissa homman nimi on se, että luemme ensin yhdessä kirjan ja sitten katsomme leffan tai käymme teatterissa. Yhdessä on koettu jo Ihmemaa Oz, Anneli ja Onneli, Maija Poppanen... Pepin jälkeen vuorossa Eemeli!


2 kommenttia :

 1. Kivat sukat! Tasaisen kirjoneuleen salaisuus on silitys/höyrytys lopuksi :) Meilläkin luetaan klassikoita. Mun ikisuosikki on Saariston lapset.

  En varmaan ole kommentoinut aikaisemmin blogiisi. Löysin tänne joululomalla ja tykästyin kovasti. Selailin melkein koko blogin läpi. Kiitos kauniin seesteisistä hetkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Kiva kun on olet löytänyt tänne! Taidankin siis vain olla malttamaton, kun sen kirjoneuleen pitäisi heti heti heti puikoilla näyttää täydelliselle ;) Ja huippua, kiitos lukuvinkistä! Lisäämme Saariston lapset lukulistalle :)

   Poista