mee ja tee se

keskiviikko 26. elokuuta 2015

KÄSIENPESU ON KIVAA! / HAPPY SOAP


Kuinka iloiseksi lapsi voikaan tulla saippuasta! Enpä olisi uskonut. Poika sai nimittäin syntymäpäivälahjaksi hauskimman saippuan ikinä. Ihan huippu idea! HAPPY SOAPin saavuttua talouteemme käsien pesulle on riennetty pyytämättäkin ;)

HAPPY SOAP saippuat tehdään Ruotsissa, lelut saippuoiden sisällä ovat kierrätettyjä ja saippua itsessään ystävällinen niin luonnolle kuin pikkuisten iholle. 

HAPPY SOAPin nettikauppaan pääsee tästä, klik! Kaupassa voi valita haluaako saippuan, jonka sisällä on dino vai auto vai koru... Ainakin minä taidan heti shoppailla muutamat saippuat lasten ystävien synttäripaketteihin!


Oh how fun idea is this! Thumbs up for HAPPY SOAP! Go check it out at happysoap.org


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Eikös! Poika on ominut saippuan. Pitäisköhän mun tilata itselleni oma ;)

   Poista
 2. Ihana. Minä huomasin, että pesin käsiäni tosi paljon mieluimmin, kun ryhdyin käyttämään Mummi&Minän lakritsipommia, rakastan sen tuoksua, sellainen yskänlääkkeen ja apteekkarin salmiakin sekoitus. Lapsivieraista se on ollut tosi ihanan tuoksuista myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi varmasti! Meillä on ollut muutaman kerran Mummi ja minä -käsitiskiainetta. Suloinen pullo ja ihana tuoksu, niin tiskaaminenkin voi olla kivaa :D Voisinkin joskus ostaa myös sitä käsipesuainetta...

   Poista