mee ja tee se

sunnuntai 1. maaliskuuta 2015

6 ANTTILAN KAHVIKUPPIA / 6 LITTLE COFFEE CUPS


Taisinkin mainita viime postauksessa, jotain siitä astioiden hamstraamisesta kirpputoreilta. Hih heijaa! Taas on tämä rouva shoppaillut kirpputorilla. 

Nämä ihastuttavat ja trendikkään siniset kaffekupit löysi kirpparilta itse asiassa ystäväni. Kumpikaan meistä ei (todellakaan!) kahvikuppeja tarvinnut, mutta sovittiin, että jompikumpi "pelastaa". Hintaa kuudella kupilla ja tassilla oli yhteensä 1 euro. 

Ehkä parasta näissä kupeissa on tuo alkuperäinen laatikko. Vaikka se on huonokuntoinen, niin sen mukana kulkee tieto kuppien alkuperästä. Hei, nämähän ovat aikansa Anno-tuotteita, Japanissa valmistettuja!

No, minun käsiini nämä siis jäivät, mutta eivät pitkäksi aikaa. Äitini oli juuri miettinyt capuccino kuppien hankkimista ja ihastui näihin. Ja kukapa ei ihastuisi!


I bought these lovely and trendy blue coffee cups from a flea market near by. Aren't they super cute! I'll give them to my mum, who'll use them as cappuccino cups.


4 kommenttia :

 1. Hei, mulla on kans näitä samanlaisessa pakkauksessa, erikuvioisina vaan. Kuuluu juurikin sarjaan, en tarvitse, mutta kun alkuperäinen pakkaus ja kaikki...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai että! Huippua Kirsikka! Onko sulla blogissa kuvia kupeista? Jos on, niin laitahan linkki tänne niin saadaan me muutkin ihastella :D Alkuperäinen pakkaus on kyllä jotenkin yllättävän kova juttu. Pitäisiköhän itsekin säilyttää, jotain pakkauksia...? Kun vaan olis vielä sitä ylimääräistä säilytystilaa ;)

   Poista
 2. Oii miten hienot kupit! Harvoin sattuu eteen noin edullisesti hyväkuntoisia kuppeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Se fiilis joka tulee, kun tekee todella hyvän kirppislöydön, on kyllä koukuttava :D

   Poista