mee ja tee se

torstai 11. joulukuuta 2014

JOULUMIELI / CHRISTMAS SPIRIT

Ulkona sataa vettä. Ja paljon. Sieltä on vaikea hakea joulumieltä. Jotenkin kummasti sellainen joulumieli kuitenkin ainakin hetkellisesti vierailee luonani. 

Haimme sitä lasten kanssa kauniisti koristellusta lasten katedraalista, jossa kuuntelimme jouluyön kertomusta. Olen nuuhkutellut ja maistellut sitä jo muutamasta mukillisesta glögiä. Eilen illalla hain sitä ison annoksen ystävän kanssa Tuomiokirkosta, jossa olimme kuuntelemassa Samuli Edelmania. Sitä saa myös jouluvaloista, jotka illanhämärässä tuikkivat, kun minä vielä neulon ja muut nukkuvat. Yksi lahjapipo vielä neulomatta.

Äsken tutkin maustepurnukat. Löytyi joulumieltä ja -tuoksuja: kanelia, neilikkaa ja inkivääriä. Huomenna teemme lasten kanssa piparkakkutaikinan. Muotit jo odottavat leipureita.


Despite the lousy and non-Christmassy weather I'm starting to get into the Christmas spirit <3 Tomorrow we'll make the gingerbread dough.

2 kommenttia :

  1. Ei voi olla totta! Joutuiko se mun kommenttini nyt väärän blogin alle! Voi ei... siis kirjiotin mielestäni Kierti-blogin kohdalle. Olin muuten etsimässä juuri tätä blogia - vai oliko se aiempi, jossa oli näitä bamburättejä ja mustikka-astianpesuainejuttua. Ovat aika hienot kotimaiset tuotteet nimittäin.

    VastaaPoista