mee ja tee se

tiistai 9. joulukuuta 2014

3 x KALENTERI 2015 / 3 x CALENDAR 2015

Aika kuluu kovin vauhdikkaasti! Enää 15 yötä jouluun! Tämän lahjavinkkailijan on syytä pistää toimeksi, joten tässä vinkiksi joululahjojen klassikoita - tulevan vuoden seinäkalentereita! Suomessa suunniteltuja ja painettuja, tietysti. 

Nettikaupoista, joista nämä kalenterit löytyvät, löytyy myös monta muuta suloista lahjaideaa! Esimerkiksi vihkoja ja muistikirjoja. Kannattaa käydä kurkkimassa!
1. Polkka Jam, seinäkalenteri Serkut 2015, koko A5, hinta 12 €

Eri maanosien kissaserkut sykähdyttävät äiti-ihmistä, jonka lapsonen on hurmaantunut kaikesta kissamaisesta. Tuo kissakalenteri itse asiassa jo paketoitiinkin typylle nimipäivän kunniaksi pieneen pakettiin ja sitten se paketti avattiin riemunkiljahduksien säestyksellä!

Polkka Jamin nettikauppaan pääset tästä, KLIK!

Kannattaa muuten kurkata myös Polkka Jamin joulukalenteri, josta löytyy joka päivä jokin yllätyshintainen ihanuus, KLIK!
2. Muumuru, Onni seinäkalenteri 2015, koko 297 mm x 180 mm, hinta 22 €

Voi onnea! Meillä asuu pikkuinen miehenalku, jolle tämä kalenteri sopisi kuin nenä päähän. Ehkäpä pukki on kuullut toiveemme!

Tästä pääset MadeBy-nettikauppaan, josta löytyy Muumurun koko valikoima, KLIK!


3. Kanelikaupan Aamut, illat, päivät, yöt -seinäkalenteri vuodelle 2015, koko A4, hinta 23 €

Hanna-Riikka Heikkilän oivaltavissa kuvituksissa on sitä jotain <3

Kanelikauppaan pääset tästä, KLIK!


[Kuvat lainattu nettikaupoista.]
The three lovely calendars above are designed and made in Finland: 1. Polkka Jam, click! 2. Muumuru, click! 3. Kanelikauppa, click!

3 kommenttia :

 1. Käsittämätöntä kuinka aika rientääkään. Täällä on aikataulut levähtäneet käsiin pahemman kerran. Vaikka epäilin näin käyvän, jotenkin se aina vähän yllättää. Ja onko tosiaan vain 15 yötä enää jouluun? En oikein edes uskalla ajatella tätä ajankulua! Ja ai että miten ihania lahjaideoita taas. Kalenteri on kyllä klassikko. Ihanaa kun jaksat ja ehdit jakaa ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana Laura! Kiitos kommentista. Tämmöistä tämä joulun aika aina vähän on... kauheasti tapahtumaa ja tekemistä, ja samalla itse (ainakin minä!) ihan hitaalla tästä ympäröivästä pimeydestä ;) Onneksi on kaikkia ihania myyjäisiä, joista löytyy lahjuksia, jos/kun itsellä aikataulut pettää. Stressiä ei ainakaan oteta jouluvalmisteluista, eihän!? :D

   Poista
  2. Stressiä ei oteta ei! (Yritän kovasti ainakin taistella vastaan :)) Joulunajasta - ja siihen valmistautumisesta on kuitenkin tarkoitus nauttia :)

   Poista