mee ja tee se

maanantai 10. marraskuuta 2014

SUOMALAISIA KORUJA / FINNISH JEWELLERY
Tykkään valtavasti suomalaisista koruista! Erityisesti sellaisista, joissa on käytetty materiaalina puuta ja nahkaa. Aloitankin siis Suomalainen joulu -haasteeni vinkkipostaukset tällä itselle mieluisalla ja myös helpolla aiheella. 

Suomalaisen korun minä voisin antaa lahjaksi vaikka pikkusiskolle, äidille, tyttärelle, kummityölle... Kukapa ei ilahtuisi kauniista suomalaisesta korusta!

Valitsin tähän postaukseen yhdet korut kolmelta suomalaiselta merkiltä, jotka ovat Salmiak Studio, MOIMOI ja Sininka. Kaikilla merkeillä on paljon muitakin koruja kuin nämä kuvissa esiintyvät, joten kannattaa vierailla heidän nettisivuilla ja -kaupoissa.


1. Salmiak Studio, Nida rannekoru, 25 € (postitus ilmainen), nettisivut osoitteessa: salmiakstudio.fi, kauppa osoitteessa: www.weecos.com

Ensimmäisen kuvan Nida rannekoru on valmistettu kenkätehtaan ylijäämänahasta. Omistan kyseisen rannekorun myös itse. Ostimme ystävän kanssa viime joulun Design-torilta samanlaiset, eriväriset vain. Tämä koru on aivan huippu!


2. MOIMOI, DIAMANTE korvakorut, 28 € (+postitus 3 €), nettisivut ja kauppa osoitteessa: www.moimoi-accessories.com (myynnissä myös www.weecos.com)

Ah, näitä korvakoruja himoitsen itse! Kai itseäänkin voisi jouluna lahjoa? Kun vain osaisi päättää, että minkä väriset... Värivaihtoehtoja on paljon lisää merkin sivuilla.


3. Sininka, SK 01, 16 € (+postitus 1 €), kauppa osoitteessa: sininka.bigcartel.com

Sininka on minullekin uusi tuttavuus. Kiitos blogin lukijalle vinkistä! Sininkan valikoimasta ihastuin SK 01 kaulakoruun, jossa on nahkanaru, puuhelmiä ja yksi kivihelmi.


[Kuvat valmistajien nettikaupoista.]


P.S. Uhana Designin Suomessa valmistettuja Pisara-korviksia hehkutinkin jo aikaisemmassa postauksessa, KLIK!


Here is my first tip posting on gifts made in Finland. I start with Finnish jewellery since I just love jewellery made of leather and wood. The jewellery in the pictures above are 1. Salmiak Studio Nida bracelet, 2. MOIMOI DIAMANTE earrings and 3. Sininka SK 01 necklace. Pure love from my part <3


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti