mee ja tee se

keskiviikko 5. marraskuuta 2014

SUOMALAINEN JOULU -HAASTE / FINNISH CHRISTMASTässä tulee Suomalainen joulu -haasteeni! Teille kaikille ihanille siellä!

Tulevana jouluna haastan teidät kanssani joko tekemään itse suomalaisista aineksista tai hankkimaan Suomessa valmistettuja joulukortteja, -muistamisia ja -lahjuksia. Tällä tavoin joulumielen levittämisen lisäksi meillä on mahdollisuus lisätä yhteistä hyvää! 

Suomessa valmistetaan paljon kätevää, ekologista, kestävää, kaunista ja laadukasta! Aina niitä Suomessa valmistettuja juttuja vaan ei ole helppo joulukiireiden keskellä löytää. Lupaankin antaa teille hyvissä ajoin ennen joulua vinkkejä omien lemppariyrityksieni Suomessa valmistamista tuotteista. Sellaisista, jotka minun mielestäni olisivat ilahduttavia pieniä tai isompia joulumuistamisia. 

Pyrin kertomaan vinkkejä monipuolisesti ja kerron mistä vinkkaamiani tuotteita voi hankkia. Kerron lahjaideoita erilaisille lahjansaajille ja eri hintaluokista. Erityisesti tahtoisin antaa paljon ideoita pieniin muistamisiin. Jos vaikka ideoistani löytäisitte jotain vähän erilaista muistamista päiväkodin- ja kerhontädeille, opettajille, appivanhemmille, sydänystäville jne.

Meillä on täällä koti-Suomessa upeita yrityksiä, jotka sekä suunnittelevat että tekevät itse tai teettävät tuotteensa toisilla suomalaisilla yrityksillä. Tuetaan heitä ja työllistetään toisemme. Tästä hyödymme me kaikki. Eikä vähiten se ihanan lahjan saaja!

Ja hei, minullekin saa vinkata!

Miltä kuulostaa? Oletteko mukana?

[Kuusi ja pupu -koriste käsittelemätöntä koivuvaneria, kork.21 cm, 15 €, Gepetto (nettikauppa osoitteessa: www.gepetto.fi). Lankakerät Novitan Suomivillaa. Z. Topeliuksen Talvi-iltain tarinoita -kirjat ovat kirppislöytöjä vuosien takaa.]


It's less than two months to Christmas <3 Before Christmas, here in my blog, I'll be giving tips on gifts made in Finland. Here is the first tip! The plywood decoration with a fir tree and a bunny is crafted by Gepetto and may be purchased from their Internet shop (www.gepetto.fi).


8 kommenttia :

 1. Sopii hyvin. Tässä yksi vinkki tamperelaisesta Sininkasta: http://sininka.bigcartel.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei mahtavaa! Kiitos vinkistä! Olenkin ajatellut tehdä postauksen myös Suomessa valmistetuista koruista <3 Noista koruista iskin silmäni ainakin yhteen :D

   Poista
 2. Loistavaa! Mä ainakin olen mukana :) Jos en kaikkea itse ehdi tehdä (kuten en varmasti ehdikään), niin mieluiten tuen muita käsillätekijöitä tai muita kotimaisia pienyrittäjiä. Hyvin sanottu, että "tuetaan heitä ja työllistetään toisemme" - näin tehdään!

  VastaaPoista
 3. Huippu idea! Mukana ollaan silmä tarkkana ja korvat höröllä :)
  t. Nimetön eli Jaana

  VastaaPoista
 4. Näin olen itsekin jo ajatellut useamman vuoden ajan, toivottavasti yhä useampi muukin! Toivotaan, että blogissa tulee esiin uusia tuttavuuksia :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Toivottavasti onnistuisin antamaan jonkun uuden vinkin :)

   Poista