mee ja tee se

sunnuntai 30. marraskuuta 2014

PIKKUVELJELLÄ VOL. 2 / AT MY BROTHER'S PLACE VOL. 2

Kävin taas pikkuveljellä ja sisustusprojektimme eteni mukavasti. Silti on malttamaton olo. Haluaisin, että kaikki olisi jo valmista! Yhdessä illassa vaan ei ehdi määräänsä enempää. 

Torstai-iltana kokosimme tori.fistä ostamani Lundian kirjahyllyn ja purimme veljen kirjat laatikoista. Ihmettelimme tovin, että missä ihmeessä on yksi laatikko kirjoineen. Sitten ripustimme tauluja seinille ja kävimme ostamassa vielä yhden viherkasvin naapuritalon kukkakaupasta. Kaappeihin kurkistelun jälkeen totesimme, että veljeni ei tosiaan omista yhtäkään koriste-esinettä :D

Minä asettelin paikalleen myös serkku Paulin sisustusvalot (La Case de Cousin Paul). Ja tämähän oli nyt sitten se ensimmäinen hetki koko projektissa, kun minuun luotiin hyvin epäileviä katseita! Pallovalot saivat kuitenkin jäädä, ainakin toistaiseksi ;)

Makuuhuoneeseen on vielä etsinnän alla päiväpeitto, matto ja Lundiaan muutama hylly lisää. Olohuoneessa kesken on oikeastaan vain tv:n sijoittelu. Pian pääsemme siis keittokomeron ja eteisen kimppuun!


This week we made some good progress at my brother's place. He is now a very happy owner of secondhand Lundia bookshelf!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti