mee ja tee se

torstai 20. marraskuuta 2014

PIKKUVELJELLÄ / AT MY BROTHER'S PLACE


Minimalistinen sisustusprojektini etenee. Pikkuveljeni olohuoneessa ja ruokailutilassa alkavat asiat olla paikallaan. Tällä viikolla olin kaksi päivää Helsingissä. Ensi viikolla toiset kaksi, joiden jälkeen toivottavasti olohuone on viimeistelty ja myös makuuhuone kunnossa.

Secondhand-sisustamisessa maltti on valttia. Kaikkea ei voi löytää yhdeltä kauppareissulta. Olemme pikkuhiljaa löytäneet paljon mieluisaa (hyvinkin huokeaan hintaan) eri kaupunkien kirpputoreilta, tori.fistä ja isoveljen varastosta. Löydöistä lempparini on tuo kirpparilta löytynyt vanha kutojan penkki, joka toimittaa sivupöydän virkaa. Pikkuveljen hankkima Marshall-kaiutin sopii penkille kuin nenä päähän!

Tämä on todellinen hyvänmielen projekti. Veljellä ja minulla tuntuu olevan samanlainen maku - ainakin hän aika helposti hyväksyy ehdotukseni ;) Hienointa on tietysti projektin lomassa viettää aikaa velipojan kanssa. Hitsi miten hyvää seuraa!

Mitäs tykkäätte?


My minimalistic interior decoration project in my little brothers apartment is slowly progressing. We have made some great second-hand finds, such as the old weaver's bench that now serves as a side table. The dining area is starting to look ok. Don't you think...?


2 kommenttia :