mee ja tee se

keskiviikko 26. marraskuuta 2014

PIENIÄ LAHJOJA KEITTIÖÖN / LITTLE PRETTY THINGS MADE IN FINLAND


Kokosin kuvaan keittiöaiheisia pieniä lahjaideoita - Suomessa valmistettuja ihanuuksia! 

1. Kierti, bambuinen tiskirätti, himmeli, kulta, 6,80 €

Viime vuosina olen antanut muutamille ystäville lahjaksi ja samalla myös joulukortiksi Kiertin bambuisia tiskirättejä. Kiertin räteistä minulla onkin paljon käyttökokemusta. Keittiön hyllyltä niitä löytyy vino pino. Ne ovat huippuja! 

Ajankohtainen ja upea himmeli kuosi on tämän syksyn uutuus. Kiertin verkkokaupasta (KLIK!) löytyy monta muutakin kivaa kuosia. Tiettyjä rättejä voi näin joulun alla tilata Kiertin verkkokaupasta 5 kappaleen paketeissa, jolloin mukana tulee myös kirjekuoret. Näiden jouluisten rättien vyötteeseen on jätetty tila joulutervehdykselle. Rätti kulkee postissa kirjeen postimaksulla!


2. Musta5101, tiskiharja, 9,50 €
3. Musta5101, käsitiskiaine, mustikka, 13,50 €

Musta5101 tiskiharjasta tai käsitiskiaineesta minulla ei vielä ole käyttökokemusta, mutta voi jesta miten hyvälle ne näyttävät! Rakas joulupukki... ;) Harja on valmistettu Suomessa tehtaan ylijäämämateriaalista ja harjan voi myös palauttaa kierrätykseen. Vau! Nämä tuotteet löytyvät esimerkiksi uudesta Kettukarkki SHOPista (KLIK!).


4.-6. Marimekko, lautasliinat (hinnat vaihtelevat jälleenmyyjittäin)

Ainakin kaikissa minun ostamissani Marimekon lautasliinoissa on lukenut, että ne on valmistanut kotkalainen Suomen Kerta Oy. Siitä tulee aina yhtä hyvä mieli! Lautasliinat ovat minun mielestäni takuuvarma pieni muistaminen. Kukapa ei tykkäisi kauniista suomalaisista lautasliinoista!

[Kuvat lainattu verkkokauppojen sivuilta. Marimekon lautasliinojen kuvat Stockmannin verkkokaupasta.]


A few pretty things for kitchen, made in Finland <3
1. Bamboo kitchen cloth by Kierti
2. & 3. Dish brush and blueberry scented dishwashing liquid by Musta5101
4. - 6. Napkins by Marimekko

2 kommenttia :

 1. Kiva että olet löytänyt nettikauppani :)

  Juuri juteltiin bloggaajaystävien kanssa noista Musta5101-tuotteista, ja todettiin että tuo harja on ollut tosi hyvä ja kestävä käytössä. Moni on käyttänyt sen välillä tiskikoneessa. Meilläkin se on ollut nyt puolisen vuotta testissä, eikä kulumisen merkkejä juuri näy. Tiskiaine myös hyvä, ja mustikan tuoksu plussaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, ilo oli puolellani. Ihana kauppa! Ja kiva, kun kävit täällä :) Kiitos myös käyttökokemusten jakamisesta! Tuo tiskiharja kyllä herättää minussa voimakasta omistamisenhalua ;)

   Poista