mee ja tee se

keskiviikko 12. marraskuuta 2014

OUTDOORSY SIKSAK PIPO / OUTDOORSY ZIGZAG HATSain muutama viikko sitten kunnian kuvata erästä superlahjakasta pipopäätä. Näissä kuvissa on nimittäin ystäväni Jaana ja hänen ensimmäinen myynnissä oleva neuleohjeensa - Outdoorsy pipo! 

Jaana on työskennellyt ja harrastanut neuleohjeiden parissa pitkään. Nyt hän on ottanut yhden askeleen koti unelmaansa tämän pipon kanssa. Englanninkielisen ohjeen pipoon voi ostaa Ravelrystä (KLIK!), eikä 3 euron hinta päätä huimaa.

Ohjeen englanninkielisyyttä ei kannata pelästyä, sillä suurin osa mallista tehdään ruutupiirrosta seuraamalla ja Ravelryn kautta itse suunnittelijaltakin voi tarvittaessa kysellä neuvoja.

Ja hei, tämähän on siis joululahjavinkki parhaimmasta päästä! Itselläni on aikomus neuloa pukinkonttiin useampikin pipo. Kahdesta tulee Jacques Cousteau tyyliset, lahjapipojen saajien toiveiden mukaisesti. Kun cousteaut on neulottuna otan tämän ohjeen käsittelyyn. 

Pipot ovat minun lempparineulomuksia. Suht yksinkertaisia tehdä ja valmistuvat nopeasti. Saanan suunnittelema Lumipallo-pipo (josta kirjoitin täällä, klik!) on muuten jo valmis ja odottelee uusia pakkasia. Kuvaan senkin tänne joku päivä. 

Niin kuin yksi toinen hyvä ystäväni tapaa sanoa "pipoja ei voi olla liikaa!" Eihän? ;)


My super talented friend Jaana has published her first knitting design. The pattern for Outdoorsy hat is written in English and costs 3 euros in Ravelry, click!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti