mee ja tee se

keskiviikko 29. lokakuuta 2014

UHANA DESIGN


Kiipesin puuhun! Päälläni monta Uhanaa. Yhdet on omat. Kaksi lainassa. Ihanat Uhanat.

Uhana Design on 2012 perustettu tamperelainen designyritys. Uhanan naiset, Mira Vanttaja ja Hanna Virkamäki-Repo, luovat yhdessä rohkeaa ja särmää. Näiden naisten kädenjälkeä ja laatutietoisuutta on pakko ihailla! Hehkutettava on myös heidän toimintansa läpinäkyvyyttä. Tuotteiden tuotantoketjun selvittämiseksi asiakkaan ei tarvitse olla salapoliisi. Naiset kertovat avoimesti mistä, missä ja miten heidän vaatteensa ja asusteensa on valmistettu.

Minulla on ollut Luottovaatteesta lainassa Uhanan neulepaita ja Saana-huppuhuivi. Neulepaita on syksy/talvi 12/13 mallistoa. Huppuhuivi uutta. Molemmat ovat 100% merinovillaa ja uskomattoman pehmeitä ja lämpöisiä. Pitkin hampain palautan ne huomenna Luottovaatteeseen ;) Joku toinen onnekas saa hyytävässä syysilmassa kietoutua niiden lämpöön seuraavat kaksi viikkoa.

Jotain omaakin Uhanaa minulla onneksi jo on. Ostin nimittäin jokin aika sitten Seelestä pitkään himoitsemani Pisara-korvakorut. Aikaisemmin olin tiiraillut korviksia, joissa yksi pisaroista on vaaleanpunainen. Nyt tuli vastaan aivan nappi väriyhdistelmä - keltainen, harmaa ja vaneri. Enää ei tarvinnut harkita. Ihan kuin mulle tehty.

Kiitokset puussakiipeilijän kuvaamisesta ystävälleni, kollegalleni ja kirjoittajaparilleni Jaanalle!


Today I climbed a tree wearing a lot of Uhana products ;) Uhana Design is a Finnish design company led by two young women. Last few weeks I have had their sweater and scarf in use from Luottovaate - the Finnish design library in my hometown. Uhana's earrings I bought a while ago. I just love those drops and have been using them a lot!


5 kommenttia :

 1. Nuo Uhanan Pisara-korvikset ovat super-ihanat! Mäkin olen niitä pitkään ihastellut, muttei ole (vielä) tullut hankittua niitä itselle. Ja tosi kivan väriyhdistelmän valitsit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Laura! Nuo korvikset on kyllä ihanat <3 Pimeähkön marraskuun ilostuttajat :D Sun täytyy toivoa nuita joulupukilta ;) tai sit suunnitella ja toteuttaa oma versio!

   Poista
  2. Itseasiassa, olin joskus suunnitellut jotain vähän samantapaista, kun tuunailin plektroista korviksia (http://lauranteehetki.blogspot.fi/2014/02/kevatta-korvissa.html). Sitten näin nuo Uhanan Pisarat jossain lehdessä ja totesin mielessä, että "just tollasiahan mä ajattelin!" Mutta noissa on ajatus jalostettu vielä paremmalle tasolle, ja niissä on niin herkullisia värejä! Vaikka tykkäänkin tehdä itse, tuen myös mielelläni muita koruntekijöitä ja kotimaista yrittäjyyttä. Siispä ehkä nämä menee vielä hankintaan tai sitten juurikin sinne joulupukin toivelistalle :)

   Poista
  3. Hei, muistan ne plektrakorvikset sun blogista! :D Ihana kierrätysidea!

   Poista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista