mee ja tee se

perjantai 17. lokakuuta 2014

TIPTOP / SHIPSHAPEToisinaan tuntuu, että elämä on yhtä tavaroiden järjestelyä ja siivoamista. Eikä siinä mitään. Itse asiassa olen aina tykännyt siivoamisesta. Lohdutonta hommasta tekee se, että kun keskittyy siivoamaan yhtä huonetta, niin sillä aikaa taloutemme pienet ehtiväiset ihmiset kehittävät ainakin kymmenen eri mielikuvitusleikkiä. 

Uuden leikin temmatessa mielikuvittelijat mukaansa, vanhan leikin rekvisiitat luonnollisestikin jäävät niille sijoilleen. Tästä seuraa perfektionistin voimille ottava fakta: kaikki huoneet eivät voi olla yhtä aikaa siistejä. Eilen meillä oli siis tosi siisti keittiö ja muut huoneet mullin mallin! 

Olen lukenut jostain, että arjen kaaoksessa olisi hyvä, että edes joku kohta asunnosta olisi järjestyksessä. Vaikkapa joku taso, jolla on kaunis pieni asetelma. Siihen järjestettyyn kohtaan keskittyminen lievittää kaaoksen aiheuttamaa ahdistusta. Tätä ohjetta olen toisinaan pyrkinyt noudattamaan ja se ainakin jossain määrin toimii. Olen huomannut, että bloggaaminen toimii vielä paremmin. Kun katson kuvaa siististä keittiöstämme, muistan että OIKEASTIHAN meillä on noin kaunista ja siistiä! Kaaos keittiössäni on vain väliaikaista. Ei hätää. ;)


Yesterday I cleaned up our kitchen. Now it is in shipshape condition! Meanwhile the kids played in all the other rooms leaving behind a bit of a mess ;)


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti