mee ja tee se

perjantai 3. lokakuuta 2014

PUUVILLAINEN TUUBIHUIVI / COTTON SNOOD
Joka syksy se iskee - neulomisvimma! Kädet on täynnä puutarhan syyshommia, mutta mieli vaeltelee jo illan hämärään, sohvannurkkaan neulomaan ihania pehmeitä lankoja. Viime viikonloppuna poikkesinkin lankakaupassa, sillä mies toivoi syksyksi puuvillaista tuubihuivia. Sellaista, joka ei kutittele kaulalla. 

Langaksi valitsimme Marks&Kattens Victoria nimisen 100% puuvillalangan, joka on pehmoinen ja mattapintainen. Väreiksi valikoitui vaalea petrooli ja beige, jotka sopivat hienosti miehen syystakin väreihin. Aion neuloa huivia puoleenväliin petroolilla ja loppupuoliskon beigellä. Visioni on, että kun huivi kiepsautetaan kolme kertaa kaulan ympäri värit asettuvat vinkeästi päällekkäisiin kerroksiin. 

Silmukoita työssä on 40 (puikot 4) ja ainakin vielä tarkoituksenani olisi neuloa koko matka sileää neuletta. Toisaalta joku pintaneulekin voisi sopia beigeen puoleen. Fiilispohjalta taas mennään työn edetessä! 

Asiakkaani on vaativa ;) Toimitusaikaa annettiin viikko eli tänä viikonloppuna puikot suihkivat!


P.S. Nuo tummanruskeat merinovillakerät ostin itseäni varten. Niistä tulee jotain ihanaa... vilukissan lämmikettä talvipakkasille.


My husband wished for a cotton snood. And that is what he'll get <3


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti