mee ja tee se

torstai 25. syyskuuta 2014

BLOGIN SEURAAMINEN / HOW TO FOLLOW MY BLOG

Minulta on kysytty lähiaikoina useammankin kerran blogini seuraamiseen liittyviä kysymyksiä. Esim. Miten blogiasi voi seurata Facebookissa? Mistä tiedän, että blogiisi on tullut päivitys? Hyviä kysymyksiä! Tapoja seurata blogeja on monia. Paras tai parhaat vaihtoehdot riippuvat itse asiassa lukijasta eli siitä onko lukija vaikkapa aktiivinen Facebookin käyttäjä tai seuraako hän laajasti myös muita blogeja jonkun blogien seuraamiseen tarkoitetun sovelluksen kautta.

Listasin alle muutamia vaihtoehtoja minun ja miksei muidenkin blogien seuraamiseksi. Toivottavasti näistä on apua <3


SÄHKÖPOSTI
Erittäin helppo tapa seurata blogiani on tilata se omaan sähköpostiin. Tilauskenttä löytyy blogin oikeasta sivupalkista. Kirjoita kenttään sähköpostiosoitteesi ja paina ”Submit”. Kuvavarmistuksen jälkeen antamaasi sähköpostiosoitteeseen lähetetään vielä vahvistuslinkki, jota klikkaamalla vahvistat tilauksesi. Kun tilaus on vahvistettu, uudet blogipostaukset lähetetään automaattisesti sähköpostiisi.


FACEBOOK
Mikäli olet ahkera Facebookin käyttäjä, Facebook on kätevä tapa seurata myös Mee ja tee se -blogia. Päivitän Facebookiin blogipostaukset reaaliajassa. Seuraaminen on helppoa. Kun olet kirjautunut Facebookiin, klikkaa blogin facebook-sivuilla Tykkää-nappulaa. Varmista, että viereisessä laatikossa lukee ”Seurataan”. Tykätty-nappulan alastulovalikosta voit vielä valita asetuksen ”saa ilmoitukset”. Tykättyäsi blogista, blogin päivitykset näkyvät Facebookissa etusivullasi. Mikäli valitsit asetuksen ”saa ilmoitukset” päivitykset näkyvät myös ilmoituksissasi (maapallo kuvake Facebookin ylälaidassa).

Mee ja tee se –blogin Facebook-sivuille löydät KLIKKAAMALLA TÄSTÄ, KLIK!


INSTAGRAM
Ah, Instagram! Tuo ihana media täynnä inspiraatiota kuvien muodossa. Instagramista löytyy myös Mee ja tee se –blogin kuvia. Instagramissa ilmoittelen blogin uudesta postauksesta postauspäivänä ja päivittelen sinne joitain postauksen kuvista pikkuhiljaa ja fiilispohjalta. Tosinaan postailen Instagramiin myös muita kuin blogissa julkaistuja kuvia.

Mee ja tee se –blogin Instagram-sivuille löydät KLIKKAAMALLA TÄSTÄ, KLIK!


BLOGGER
Mikäli sinulla on gmail-tili voit seurata Mee ja tee se –blogia käyttäjäraadin avulla. Avasin raadin tuohon blogin oikeaan sivupalkkiin. Klikkaa painiketta ”Liity tähän sivustoon”. Kirjauduttuasi sisään voit valita seuraatko blogia julkisesti vai näkymättömänä. Jatkossa blogin postaukset näkyvät Bloggerin lukulistallasi.


BLOGLOVIN JA BLOGILISTA
Mikäli seuraat myös muita blogeja Bloglovinissa tai Blogilistalta, niin niiden kautta on tietysti helppo seurata myös Mee ja tee se –blogia.

Mee ja tee se –blogin löydät Bloglovinista kun KLIKKAAT TÄSTÄ, KLIK!


Mee ja tee se –blogin löydät Blogilistalta kun KLIKKAAT TÄSTÄ, KLIK!Thank you for reading my blog! There are plenty of ways to keep updated. You may follow me for example on Facebook (click!), Instagram (click!) or Bloglovin (click!).


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti