mee ja tee se

tiistai 19. elokuuta 2014

EKALUOKKALAISEN HUONEESSA / FIRST-GRADER'S ROOM

Ekaluokkalaisen typyn Lundia kirjahyllyn muutos on edennyt sanoista teoiksi. Ihan ei ehtinyt koulun alkuun, mutta melkein! Hyllyn aikaisemman lookin näet täältä KLIK! Johonkin pääsi unohtumaan se maltillinen suunnitelma, jonka mukaan minun piti ensin maalata muutama hylly ja sitten katsoa kaipaavatko ovet muutosta. Sen sijaan hioin heti alkuun päästyäni kolme hyllyä sekä ovien puuosat ja käsittelin ne valkoisella Bloom puuvahalla (sävy vanilja).

Hylly näyttää mielestäni nyt huomattavasti raikkaammalta. Silti en ole ihan varma, oliko noiden ovien maalaus hyvä vai ei-niin-hyvä idea. Huomaan haaveilevani puunvärisistä paneeliovista! No, tämä Lundia on prosessi. Jos paneeliovet tulevat oikeaan aikaan ja oikeaan hintaan vastaan, niin sitten vaihdetaan! Nyt makustellaan tätä.

Olen tänä kesänä maalannut aika paljon ja erilaisilla tuotteilla kuten kalustemaalilla, ulkokalustemaalilla, ikkunamaalilla ja spray-maalilla. Täytyy kyllä sanoa, että spray-maalin lisäksi tämän hetken lemppari on puuvaha. Se on erittäin helppo levittää pensselillä ja lopputuloksena on kaunis tasainen jälki, josta puun kuviot kuultavat läpi. Lisäksi tuotteen tuoksu on mieto, joten sitä voi käyttää sisätiloissa ilman, että kaikki pökertyvät. Käsittelinkin hyllyt ruokailuhuoneessa sanomalehdillä suojatun ruokapöydän päällä. Ilmeisestikin tuote on myös sieltä ympäristöystävällisemmästä päästä. Jes!

Hyllyn muodonmuutoksen lisäksi tällä hetkellä tytön huoneessa äiti-ihmisen silmää ilahduttavat synttärilahjaksi saatu Mimosa-henkari, vihdoin sopivan kokoinen kirppislöytö - ruudullinen farkkumekko ja ikkunalaudalle lennähtäneet pahvitipuset <3


I treated parts of our girl's Lundia bookshelf with white Bloom wood wax. (From here you can check how it looked before CLICK!) I think it looks quite fresh now!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti