mee ja tee se

perjantai 29. elokuuta 2014

DESIGNVIIKKO / DESIGN WEEK
Tällä viikolla Tampereella on vietetty Designviikkoa. Tarjolla on ollut yllin kyllin ihanaa tapahtumaa. Itse kävin Designtorilla, Luottovaatteen järjestämässä Vaihtovaate-tapahtumassa ja Pecha Kucha illassa. Torilta tarttui mukaan muutamia kortteja ja vihkoja. Vaihtovaatteeseen vein kolme vaatetta ja löysin tilalle kaksi. Olen erittäin onnellinen sekä löydöistäni että siitä, että vaatekaapissani on nyt yksi vaate vähemmän ;) Pecha Kuchasta sain kotiintuomisiksi inspistä ja uusia ideoita. Pecha Kucha on esitysmuotona ihan mieletön. Suosittelen tutustumaan! Parasta tietysti on ollut nauttia designviikosta ystävien seurassa.

Huomenna viikko huipentuu, kun hyppelemme Helsingissä ystävien häitä. Hypellä aion Vaihtovaatteesta löytämässäni vanhassa suomalaisessa mekossa. Aijai että tykkään siitä! Tämän lyylin huikean tyylin viimeistelevä kirjekuorilaukku on lainassa Luottovaattesta.


This week we've had a design week in my hometown. Tomorrow we'll head to Helsinki to our friends' wedding. I'll wear my "new" old Finnish dress that I found from one of the happenings in Design Week.

2 kommenttia :

  1. Ai miten ihana tuo kirjekuorilaukku! Toivottavasti oli hyvät hyppelyt :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös vaan olekin ihana! Palautin laukun eilen Luottovaatteeseen eli sieltä se on lainattavissa seuraavalle hyppelijälle ;) Ja hyppelyt oli hyvät. Ihanat, hääparin näköiset häät <3 Terkkuja!

      Poista