mee ja tee se

maanantai 28. heinäkuuta 2014

VESI OSA 2 / WATER VOL. 2Vedellä leikkimisen lisäksi olemme viettäneet lasten kanssa viime viikkoina paljon aikaa uiden. Viime perjantaina lilluimme ja kelluimme lämpöisessä vedessä yhteensä melkein neljä tuntia! Pikkuveljeni vei minut ja lapset kalastusveneellään hiekkarannalle. Oli kuulemma niin kuuma, ettei kuhakaan nappaa. Veneen mittarin mukaan veden lämpötila oli 29,7 astetta! En muista ikinä ennen uineeni niin lämpimässä järvivedessä. Edes tätä vilukissaa ei paleltanut. Ihanaa!

Kun palasimme pieneltä veneretkeltämme lapset halusivat jäädä vielä ukin rantaan uimaan. Silloin keksimme, että lasten olisi hyvä koittaa miten pelastusliivit vedessä kelluttavat. Hyvä oli, että koitimme. Lasten luotto pelastusliiveihin ei tullut ihan luonnostaan. Luulenpa, että järjestämme vielä toisetkin kellumisharjoitukset.

Viimeinen kuva on eiliseltä iltauinnilta. Silloin puhalsi jo vähän viileämpi tuuli. Se tuntui monen kuuman päivän jälkeen mukavalta ja yhtä aikaa kovin haikealta. Voi, kun tämä kesä ei loppuisi koskaan!


In the last few weeks we have been swimming a lot. The water is so warm! Oh, I wish this summer would never end!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti