mee ja tee se

tiistai 24. kesäkuuta 2014

LÖYTÖJÄ / FLEA MARKET FINDS


Vietimme ihanan juhannuksen maalla. Sää oli parempi kuin odotimme. Laitoimme ruokaa ja leivoimme. Söimme hyvin, juttelimme, kävimme kalassa, tapasimme sukua, kävelimme metsässä, keräsimme kukkia ja saunoimme. Lapsuuden perheessäni urheilu on aina ollut olennainen osa elämää, joten keskikesän maalaisidylinkin keskellä tietysti vedimme naisporukalla high intensity treenit :D

Sunnuntaina pääsin lempikirppikselleni. Voi onnea! Löysin kaksi ihanaa vanhaa Arabiaa. Timanttikulhon ja jalallisen sokerikon. Molempien pohjissa on piippuleimat eli ne on valmistettu 1932 -1949. Kun olin jo maksanut ostokset, näin kirppiksen eteisessä uskomattoman käsityötaidon näytteen - kangaspuilla kudotun villakankaan, jossa on käsin kirjottuja kuvioita. En voinut jättää kangasta taakseni. Seinävaatteeksi tuo upea kangas on meille liian suuri ja sängynpeitoksi liian pieni. Taidan sovittaa sitä työhuoneen matoksi.


We spent a perfect Midsummer in the countryside. On Sunday we went to my favorite flea market from where I found two beautiful Arabia dishes (manufactured 1932-1949) and a woolen Finnish decorative wall hanging.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti