mee ja tee se

maanantai 2. kesäkuuta 2014

KESÄLLÄ MUUTETTIIN MAALLE
Kun olin lapsi, pakkasimme kesäkuun alussa aina tavaramme ja muutimme kesäksi mökille. Vaari ja isä rakensivat koivikkoiseen rantaan mökin jo ennen kuin minä synnyin. Tuo paikka on minulle  lapsuuteni koti. Sieltä minulla on muistoja koko elämäni ajalta. Aika hienoa!

Viikonloppuna tehtiin mökillä kevätsiivousta. Tuli touhuttua kolme päivää putkeen. Siihen  päälle vielä tämä päivä omalla puutarhalla ystävien ja lasten kanssa touhuten. Täytyy myöntää, että hieman tässä jo ramaisee ;)

Löysin muuten mökillä siivotessani isäni vanhan kasvion vuosilta 1962-1963. Isä on kirjoittanut kasvien nimet huolellisesti kauniilla käsialalla ja kasvit ovat säilyneet kansiossaan hyvin. Jotenkin sykähdyttävän kaunis löytö. Nappasin iltahämärässä kasviosta muutaman kuvan. Niitä voi käydä kurkkaamassa instagramissa KLIK!


//Toimen naisena kaadoin ojan pientareelta muutamia pieniä puita :D Alettiin sitten niistä rakentamaan lapsille tiipiitä! Kun saan viritettyä rungon päälle kankaan, niin veikkaan, että tuosta tiipiistä tulee lasteni ja heidän ihanaisen serkkupojan tämän kesän suosikkipaikka!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti