mee ja tee se

maanantai 5. toukokuuta 2014

RYIJY
Siinä se nyt on seinällä, omalla paikallaan - pitkien etsintöjen lopputulos! Meillä ei ole lainkaan verhoja olohuoneessa, ruokailuhuoneessa eikä keittiössä. Kun tupa on täynnä lapsia, tilassa kaikuu aikalailla. Toivon, että tuo ryijy auttaisi tähän. 

Ennen kaikkea kuitenkin halusin seinälle jotain elämää ja väriä. Remontin jälkeen ei seinille tehnyt mieli laittaa yhtään mitään. Valkoiset seinät tuntuivat kauniilta juuri sellaisinaan. Niihin ei myöskään tehnyt mieli porata reikiä tai lyödä nauloja, kun tuoreessa muistissa oli kaikki se uurastus, joka seinien eteen oli tehty. Itse asiassa nytkään ryijyä ei kiinnitetty seinään vaan se roikkuu siimalla pienistä koukuista katonrajasta.

Tykkään kovasti tästä ryijystä! Pitkään haaveilin eräästä aivan erinäköisestä ryijystä. Tulin kuitenkin siihen tulokseen, että se on liian iso meidän olohuoneen seinälle. Pääsiäisen kirppiskierrokselta sitten löytyikin tämä täydellisen kokoinen, vähän pienempi ryijy (100x50cm). Väritkin jotenkin iskivät tämän hetkiseen sielunmaisemaani ;)

Mikäköhän ryijyn nimi mahtaa olla? Kuka sen on suunnitellut? Jos joku tietää, niin kuulen mielelläni!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti