mee ja tee se

keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

VAPPUA JA SISUSTUSILOJA
Eilen saapui ihana postipaketti. Tilasin nimittäin Kanelikaupasta yhden julisteen ja muutamat kortit. Paketti oli niin ilahduttava itsessään, etten meinannut raaskia avata sitä. Otin siitä kuvan. Paketin sisus se vaan jatkoi ilahduttamista. Tykkään kovasti Hanna-Riikka Heikkilän kädenjäljestä!

Pakettia ja kortteja kuvatessani ilahduin, kun huomasin, että maljakossa juuria kasvattanut juoru oli todellakin kasvattanut ne juuret. Kävin istuttamassa sen ruukkuun parvekkeella. Siellä minua ilahdutti uusi istutuslapioni. Tyylikäs vai mitä?

Nostin juorun keittiön hyllylle ja ilahduin kun muistin, että minulla oli vielä kassissa pääsiäisenä kirppikseltä yhdellä eurolla ostettu kukkataulu. Kanssashoppailijani eivät ymmärtäneet kukkatauluhankintaani, mutta minua se ilahdutti suuresti. Kaivettuani taulun kassista, päätin järjestellä koko hyllyn vappukuntoon. Esille pääsi myös kirppikseltä löytynyt ihastuttava Arabian Tapsa-tuoppi. Hyllyn sivulle ripustin viime vappuna askartelemani silkkipaperipallot. Ohje niiden tekemiseen löytyy aina ilahduttavasta Bambula blogista.

Yhtä iloa koko elämä. Iloista vappua siis! ;)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti