mee ja tee se

keskiviikko 9. huhtikuuta 2014

KARKKIPOIKA SAIRASTAA

Kuluneena talvena ja vielä näin keväälläkin meillä on sairastettu paljon. Sairastelija on useimmiten pienin perheenjäsen, joka ilmeisestikin vasta kartuttaa vastustuskykyään. Sairastuvalla on pelattu paljon pelejä, ihan perinteisiä ja välillä vähän niitäkin, jotka löytyvät pikkukakkosen netistä. On myös tarpeen tullen herkuteltu. Kettukarkit ovat pienen sairastelijan herkkua.

Marimekon raitahaalari on tänä talvena ollut THE sairasteluasu. Se alkaa olla jo pieni. Hihat ja lahkeet ovat liian lyhyet. Mutta se on niin rakas! Pojan omasta mielestä hän näyttää ihan tikkarilta haalari päällään. ”Aiotkos syödä minut?”, hän kysyy hymyillen.

Anoppini löysi haalarin kirpputorilta monta vuotta sitten ja se on ollut ahkerassa käytössä molemmilla lapsilla. Voi kun löytäisin jostain isomman samanlaisen! Tiedän yhden pienen pojan, joka tulisi siitä kovin onnelliseksi. Hän kun kerran uhosi, että aikoo pitää tuota päällään ikuisesti!

Tuossa haalarissa lukee muuten vielä, että MADE IN FINLAND <3


2 kommenttia :

 1. Kiitos Facebook-vinkkauksesta blogiisi. Kaunista ja tunnelmallisia kuvia. 50-luvun tyyli viehättää minuakin, varsinkin nyt, kun olemme remontoimassa sillä luvulla rakennettua taloa.
  Tervetuloa myös minun ja siskoni blogiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Teillä on ihan mielettömän ihanan näköinen uusi koti! Onnea! Ihan satumaisia tapetteja :) Ja mitkä keittiönkaapit!!! Nauttikaa rempasta! :D

   Poista