mee ja tee se

tiistai 25. maaliskuuta 2014

LOVE STORYEnsikohtaamisestamme on jo 13 vuotta. Se oli salamarakastuminen. Rakkaudella vaan oli aika kova hinta. Kiertelin ja tarkastelin myös muita vaihtoehtoja. Mitä useamman syliin istahdin, sitä varmempi olin rakkaudestani. Kolmetoista vuotta myöhemmin voin sanoa, että kuvien sohva on ollut jokaisen siitä maksetun markan arvoinen! Tätä sohvaa ei ole säästelty. Varsinkin kun lapset olivat pikkuruisia sohva oli arjen kiintopiste. Sohvalla on imetetty, luettu kirjoja, neulottu, katsottu televisiota, syöty suklaata salaa lasten nukahdettua ja köllötelty muuten vaan. Mielestäni sohva edelleen näyttää ja tuntuu hyvältä. Minun unelmamaailmassani kaikki huonekalut olisivat kuin tuo sohva - kestäisivät vuosikymmenestä toiseen.

Ai niin, samana päivänä kun tilasin elämäni sohvan, menin myös sokkotreffeille. Se onkin sitten jo toinen rakkaustarina <3

2 kommenttia :

  1. Miltä valmistajalta on noin hyvä sohva peräisin? Sinulla on kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kaunis <3 <3 <3 Sohva on suomalaisen HT Collectionin... On kyllä paras sohva ikinä! Kurkkasin heidän nettisivuiltaan ja sivujen mukaan sohvat edelleen valmistetaan Suomessa. Hienoa!

      Poista